VI ER FODBOLDFANS

…Ligesom dig

Box office Events er en officiel udbyder af billetter og VIP billetter, til bl.a. Premier League, FA cup, Champions League, og andre store fodbold events i England.

Vi tilbyder billetter der passer enhver fodboldfan, lige meget hvordan du ønsker at opleve kampen. Her kan du finde alt fra ”sidste øjeblik” billetter til store firmaarrangementer. Vores VIP billetter er den mest optimale måde at opleve en kamp på. De inkluderer eksklusiv adgang til lækre suites og store firma lounges, samt gode siddepladser på Stadion. Med Box Office´s billetgaranti, er du sikret at vi altid tilbyder de bedste priser på markedet, da vi løbende samarbejder med fodboldklubber i England.

Hvorfor vælge os?

Du kan altid regne med at vi kan love følgende for at give dig den bedste service:

1
Fantastisk kundeservice

Vi er altid til rådighed for vores kunder, og tilbyder hjælp og vejledning. Der er altid en repræsentant fra Box Office Events til alle kampe, og vi svarer på din henvendelse indenfor 24 timer.

2
100% officielt

Vi sælger kun billetter der er 100% officielle, og som er hentet direkte fra klubberne. Når du køber billetter hos os, kan du med garanti vide at du aldrig vil blive afvist ved Stadion, og at du er altid dækket af forbrugerlovgivningen.

3
Du er garanteret gode siddepladser

Ved køb af vores billetter eller VIP billetter, er du altid garanteret gode siddepladser. Skulle der af en eller anden grund opstå uventet ændringer til kampen, vil du automatisk blive opgraderet til en bedre plads.

4
Ingen skjulte gebyrer

Prisen du ser på vores hjemmeside er det du betaler. Vi lover, at der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

5
Sid altid sammen med dine venner

Du kommer aldrig til at sidde alene, uanset hvilken kamp du er til. Vi sørger, så vidt muligt for at alle grupper sidder sammen, og at du altid vil sidde sammen med mindst en du kender.

6
Leveringsgaranti

Vi garanterer at du modtager din billet før kampen, ellers refunderer vi det fulde beløb.

  • En dejlig oplevelse på Chelsea Stadion fra start til slut. Tak! Jeg vil med sikkerhed købe billetter her igen

Hvordan fungerer det?

1.

VÆLG DIN BILLET

Vælg mellem fodboldbilletter eller VIP billetter med bespisning mv.

2.

INDTAST DIN DATA

Indtast din data. Husk at dobbeltjekke alt er korrekt.

3.

AFHENT DIN BILLET

Afhent selv din billet på stadion på kampdagen, eller få den udleveret på dit hotel.

4.

NYD OPLEVELSEN

Forelsk dig endnu mere i Fodbolden med gode pladser og fantastisk service.

Box Office Events er stolt af at tilbyde en topkvalitet billet service, der leverer fans en oplevelse som ingen anden.

Ticket Security

Billetsikkerhed

  • Alle billetter solgt hos os er ægte, og er blevet tilgængelige gennem autoriserede udbydere.
  • Vi sørger altid for at din billet er klar til afhentning på stadion på kampdag, eller den er blevet udleveret til dig i tide eller sendt på email i tide. Hvis vi fejler, får du refunderet det fulde beløb for billetten.
Ticket Guarantee

Billetgaranti

  • Vi garanterer sikker betaling. Vi benytter SSL krypterings- og verifikationsprotokoller, for at sørge for vores kunders sikkerhed ved onlinehandel.
  • Dine private informationer vil aldrig blive videregivet eller udnyttet. Se flere detaljer i vores Privat Politik.

Vi ønsker altid at forbedre os, så har du kommentarer eller forslag, kan du kontakte os her.

Ofte stillede spørgsmål
Billet spørgsmål

Din billet skal altid afhentes eller udleveres i England. Du skal højst sandsynligt selv afhente den på stadion på kampdagen, men i nogle tilfælde bliver den udleveret på dit hotel af Box Office Events. I andre tilfælde kan den sendes på email. Vi vil altid være i tæt kontakt med dig ugen før kampdag, så du er sikker på hvordan du får fat i din billet. Vi sender aldrig din billet med posten.
Hvis du ønsker en anden person skal afhente din billet, skal du kontakte os her og bekræfte deres oplysninger, inden de henter den for dig. Husk at oplyse ordrenummer.
Desværre kan du ikke ændre navnet på billetten. Dette er besluttet af klubberne for at sikre at billetten er ægte. Det er muligt vi kan hjælpe dig ved at refundere din billet, så du kan bestille en ny. Kontakt os her.
Du kan kun få refunderet dine penge hvis kampen bliver aflyst, eller der sker væsentlige ændringer fra det oprindelig arrangement. Vi giver dig besked hvis det er muligt at få refunderet, eller få et tilgodebevis. Læs mere information under vores Vilkår & Betingelser.
Alle billetter er leveret med godkendelse fra klubberne, som vi har på vores hjemmeside. Hvis du har nogen form for usikkerhed omkring din billets ægthed, venligst kontakt os her.
Vi gør alt hvad vi kan for at grupper kommer til at sidde sammen. Større grupper (over 6 personer), vil muligvis blive sat sammen i mindre grupper. Men under ingen omstændigheder kommer man til at sidde helt alene.
VIP billetter er generelt pladser med god adgang. Venligst oplys os hvis du har brug for handicap adgang, så skal vi gøre alt for at oplyse dig om mulighederne på stadion, inden din afgang.Aflysning af kampe

Selvom det altid er en skuffelse, når en kamp bliver aflyst eller udsat, sørger vi altid for en fuld refundering eller hvis kampen er udsat, en ny billet. Generelt kontakter vi dig altid hvis ændringer af kampe berører dig. Du kan dog altid kontakte os her, hvis du har nogle bekymringer.Andre spørgsmål

Hvis du har valgt en VIP billet der inkluderer mad og drikke, kan du oplyse os hvis du har fødevareallergi eller andre behov. Dette gør du allerede ved booking af billetten, eller du kan kontakte os her. Husk at skrive ordrenummer og dine behov, så skal vi nok sørge for at hjælpe dig.