Manchester United Fodboldbilletter

Fra 1659 DKK

Den ultimative Manchester United oplevelse

Manchester United er uden tvivl en af de største klubber i verden. Den blev grundlagt i 1878, og siden da har klubben hele tiden vokset sig større. Manchester United har vundet flest toptitler i Engelsk historie. Hele 20 toptitler, 12 nationale turneringer og 3 Champions League trofæer, og dette gør dem til den mest succesfulde klub nogensinde. ”The Red Devils” blev også det første og eneste hold til at vinde hele 3 trofæer på et år i 1999.

Deres fans kommer fra hele verden, for at heppe og opleve stemningen på stadion. Nogle af de største navne i verden har spillet her, fx Christiano Ronaldo. De har dog, i dag stadig et helt eminent hold, som udfordrer alle de møder. Deres Manager Jose Mourinho har fortjent titlen ”Special One”, efter hans tidligere succeser hos Inter og Chelsea. Han er en stor del af klubbens succes, da han har brugt en formue i klubben, for at gøre den til en af de mest spændende klubber at følge. 

Dato Pris
Se Flere

PRAKTISK INFORMATION

Bedste pladser på Old Trafford Stadion
Bedste udsigt: Alle øverste niveauer på de 4 tribuner. Specielt har syd tribunen en fantastisk udsigt.
Bedste atmosfære: Området ”Stretford End”, som ligger bag målet mod vest

Adresse:
Old Trafford Stadium
Sir Matt Busby Way, Stretford
Greater Manchester
Postcode: M16 0RA 

Transport:
Den tættest tog station er Manchester United Football Ground, som ligger på Sir Bobby Charlton siden. Den er kun åben på kampdage.
Andre togstationer er Exchange Quay og Old Trafford Tram, som ligger 10 minutters gang fra stadion.
Manchester Oxford Road Station og Manchester Piccadelly Station, er de to tætteste nationale togstationer, som ligger henholdvis ca. 3 og 5 km væk fra stadion.

First Greater Manchester, Arriva and Stagecoach, arrangerer alle lokal bustransport på kampdage. 

Stretford Metrolink park and ride er 30 minutters gang fra stadion. 

Kapacitet:
74.994 tilskuere