Newcastle United Fodboldbilletter

Fra 159 DKK

Den ultimative Newcastle United oplevelse

Newcastle United er en succesfuld klub, som har vundet Champions League hele 4 gange, samt vundet 6 nationale turneringer. De har en kæmpe fanbase, på grund af en sammensmeltning af klubberne Newcastle East End og Newcastle West End. Klubben har haft store spillere på holdet gennem tiden, bl.a. Alan Shearer, og de har stort set altid spillet i Premier League. Lige nu er holdet fuld af rutinerede spillere, som gør enhver kamp spændende og interessant.

Med Rafael Benitez som manager, er klubben i gang med igen at finde fodfæste i de europæiske turneringer, så det er en god tid at være Newcastle fan, da holdet lige nu spiller det bedste fodbold set i mange år. 

Dato Pris
Se Flere

PRAKTISK INFORMATION

Bedste pladser på St. James´s Park
Bedste udsigt: På nordvest hjørnet på stadion.
Bedste atmosfære: Enten øst tribunen eller Milburn tribunen.

Adresse:
St. James´s Park
Barrack Road
Newcastle upon Tyne
Postcode: NE1 4ST

Transport:
Rigtig mange fans benytter sig af Park & Ride Service fra Gateshead Metrocentre. Det koster £2, og busserne kører frem to tilbage, 2 timer før kampstart og 1 time efter kampen.

Newcastle Central Railway Station, ligger kun 10 minutters gang fra stadion.

De tætteste busstoppesteder er Barrack Road-Leazes Park og Newcastle St. James, og de ligger begge lige ved siden af stadion. St. James metrostation ligger også lige ved siden af.

Kapacitet:
52.354 tilskuere