Southampton Fodboldbilletter

Fra 829 DKK

Den ultimative Southampton oplevelse

Southampton fodboldklub er også bedre kendt som “The Saints”. Det er en klub som bare bliver bedre og bedre med årene, og efter at have kæmpet sig op gennem divisionen, er de nu en del af Premier League. Klubben blev grundlagt i 1885, og har 1 nationalt trofæ at vise frem.

De er kendt for at bygge unge talentfulde spillere op, for herefter at sælge dem videre med profit. Kvaliteten på holdet holdes bl,a oppe, ved at de henter unge spillere fra andre klubber, og lader dem vokse hos dem. Derfor er klubben perfekt til unge spillere, som vil udvikle sig, for herefter at tage det næste skridt ud i verden.

Klubben ligger konsekvent over midten i Premier League, og dette er ikke helt nemt. Så de unge spillere kan noget, og det er uden tvivl også en oplevelse, at se talenterne folde sig ud.

Dato Pris
Se Flere

PRAKTISK INFORMATION

Bedste pladser på St. Mary´s stadion
Bedste udsigt: Kingsland Nord, familieområderne, Itchen Centre og Premium områder.
Bedste atmosfære: Nedre niveau på Northham tribunen eller Nord området på Itchen tribunen.

Adresse:
St. Mary´s Stadium
Britannia Road
Southampton, Hampshire
Postcode: SO14 5FP 

Transport:
Den tætteste togstation er Southampton Central Railway Station, og den ligger ca. 30 minutters gang fra stadion. Der kører shuttlebus frem og tilbage mellem stadion og denne station, og det koster £3. 

De tætteste busstoppesteder er Angelsea TerraceCity College og Brintons Road. De ligger alle under 10 minutters gang fra stadion.

Kapacitet:
32.505 tilskuere